StoryEditor
rs

Pretučena doktorica u Domu zdravlja u Bratuncu

Piše fena  /  17.10.2024., 17:58h

Doktorica Snežana Stojanović sinoć je pretučena u bratunačkom Domu zdravlja, saznaje BN TV.

Zbog zadobivenih ozljeda doktorica je iz Bratunca transportirana u bolnicu u Zvorniku.

Iz bolnice Zvornik su dobili informaciju da je doktorica sinoć primljena u tu ustanovu. Kako se saznaje od udaraca je zadobila prelom vilice i povrede grudnog koša i nalazi se na intenzivnom odjeljenju.

Obitelj doktorice Stojanović je u šoku. Ne mogu, kažu, da vjeruju da se ovakve stvari dešavaju. Još u samoj blizini Policijske stanice koja je tri minuta udaljena od DZ Bratunac.

Pretučena doktorica je bila na radnom mjestu kada su je za sada nepoznate osobe izudarale.

Više detalja nije poznato, objavio je RTV BN.

 

Policija lišila slobode osobu koja je fizički napala doktoricu u Bratuncu

Policijski djelatnici Policijske stanice Bratunac danas su lišili slobode osobu inicijala M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi da je ta osoba sinoć oko 00,55 sati, nakon verbalne rasprave, fizički napala medicinsko osoblje Doma zdravlja Bratunac.

Riječ je o napadu na osobu inicijala S.S. iz Bratunca, priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je, kako navode, obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina pod čijim nadzorom se poduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentiranju predmeta.

Kako su ranije objavili mediji, doktorica Snežana Stojanović sinoć je pretučena u bratunačkom Domu zdravlja. Bila je na radnom mjestu kada je fizički napadnuta.

Zbog zadobivenih ozljeda je transportirana u bolnicu u Zvorniku. Od udaraca je zadobila prelom vilice i povrede grudnog koša i nalazi se na intenzivnom odjeljenju.

Dnevnik.ba

17. listopad 2024 17:58