StoryEditor

Vitežani nakon boravka u Međugorju finalne pripreme obavljaju kod kuće

Piše D  /  10.02.2018., 09:02h

Odrađena većina posla

- Zadovoljan sam radom u Međugorju, a ako bih govorio u postocima, uradili smo 90 posto planiranoga - kazao nam je po povratku u Vitez trener Ivica Bonić. A onih 10 posto neobavljenoga, moglo bi se i tako reći, prije svega je nekompletirana momčad na pripremama, kompletiranje “u hodu” koje još nije završeno, a do početka prvenstva ostalo je samo sedam dana.

- No, zahvalni smo rukovodstvu kluba koje nam je omogućilo desetodnevne pripreme, sve je bilo na razini pa otud i naše zadovoljstvo uz već navedenu primjedbu, opasku - dodao je Bonić. - U dobrim uvjetima, uz povremenu kišu i raskvašeni teren, radili smo kombinirano na stjecanju fizičke snage i na uigravanju, a što nam je “šepalo” zbog nekompletirane momčadi. I sad, do subotnjeg susreta s Čelikom u Zenici upravo ćemo raditi na tom važnom segmentu.

Vjerujem kako ćemo dosta toga i uraditi te spremni ići u Zenicu - kazao je Bonić ističući rad, zalaganje i ponašanje trojice najmlađih, juniora, Vujice, Bošatlije i Lucića, koji ostaju s prvom momčadi i za proljetnu sezonu.

Odlasci i dolasci

Uz povratnika iz hrvatskog drugoligaša Novigrada Vedrana Vrhovca, Vitezu su pristupili Hadženović, defanzivni vezni, iz Iskre – Danilovgrad, Babić, napadač, iz Bežanije, Halilović, napadač, iz poljske Kilece, Ilić, krilni napadač, u jesenskoj sezoni igrao u Armeniji, Šivčić, raniji igrač Olimpika, Travnika i Čelika, te Rizvanović koji je stigao iz Mladosti - Doboj kod Kaknja.

Uz suglasnost kluba, na probu u Njemačku otišao je Vukoja koji je, kako kaže zbog tog nezadovoljni Bonić, na pripremama bio među najboljim. Treba također reći da dolasci u Vitez nisu zaključeni. Vitezu će vjerojatno pristupiti napadač NK Zadar Tomislav Ivčić, piše Večernji list.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:19