StoryEditor

Valamar Riviera u Širokom Brijegu: Svima koji žele raditi nudimo najbolje uvjete

Piše D  /  22.02.2018., 12:02h

Ovo predstavljanje održano je u sklopu Dana otvorenih vrata, koje ova turistička kompanija prvi put organizira u Bosni i Hercegovini, a u sklopu kojih će predstavnici ove turističke kompanije posjetiti tri hercegovačke županije. U prošlom tjednu bili su u HNŽ-u i HBŽ-u, a u ovome tjednu Valamar je u srijedu posjetio Ljubuški, dok u četvrtak svoju ponudu predstavljaju u Širokom Brijegu i u Posušju.

Kako su nam otkrili iz najveće hrvatske turističke kompanije, ove će godine zapošljavati više od 6.600 djelatnika u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu i Dubrovniku te na otocima Krku i Rabu.

Veliko nam je zadovoljstvo da se ove godine predstavljamo i u Bosni i Hercegovini. Dosad su nam ljudi iz BiH dolazili ponaosob, na osobnu inicijativu, ali moram reći da imamo samo pozitivna iskustva s njihovim radom i pristupom prema poslu, rekli su za portal Jabuka.tv iz Valamar Riviere.

Dosad u Hercegovini imamo izuzetan odaziv i jako ugodno smo iznenađeni interesom ljudi. Evo, i danas su prostorije pune i jako nam je drago da se Valamar Riviera prepoznaje i u Bosni i Hercegovini jer uistinu nudimo najbolje uvjete rada i mogućnosti razvijanja karijere, govore naši sugovornici, ističući da je najteža prva godina, ali da budućnost i prilika za stalni posao postoji za sve one koji žele raditi.

Valamar Riviera svim svojim djelatnicima nudi redovne plaće, ljetne stimulacije, 17 programa nagrađivanja, regres za godišnji odmor, božićnice i ostalo, kao i potrebnu edukaciju, besplatan smještaj i hranu.

Predstavnici ove turističke kompanije već u 13 sati posjetit će Posušje, gdje će u kino dvorani ponudu predstaviti svima koje zanima posao na Jadranu, a ugovorili su i susret s učenicima ugostiteljstva Srednje strukovne škole.

Ovo je prva godina, otvaranje vrata Valamara prema Hercegovini, a vjerujemo da će suradnja u budućnosti biti još čvršća i bolja, zaključili su za portal Jabuka.tv iz Valamar Riviere, navodi Jabuka TV.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 08:29