StoryEditor

U Mostaru proslava Nove godine na otvorenom nakon 10 godina

Piše D  /  10.12.2017., 09:12h

Gradske vlasti širom BiH pobrinule su se da privuku zvučna imena koja će zabavljati građane od ranog jutra.

U Sarajevu će, kako je najavljeno, nastupati Zdravko Čolić koji će napraviti spektakl. Očekuje se da će veliki broj građana, ali i turista iz regije, doći ispred SCC-a kako bi uz Čoline stare hitove ispratili ovu godinu.

Zanimljivo je da će Sarajlije staru godinu ispraćati tri dana pa će 30. prosinca nastupati Sarajevska filharmonija, dok će 1. siječnja 2018. nastupati Crvena jabuka. 

Trodnevno slavlje imat će i Banjalučani koje će u Novu godinu uvesti Nikola Rokvić, Lukijan Ivanović i Lexington bend na Trgu Krajine. Noć uoči dočeka Nove godine nastupat će Sergej Ćetković i Ivana Peters, a 1. siječnja Toni Cetinski i Dženan Lončarević.

Nakon 10 godina pauze, u Mostaru će biti organiziran doček Nove godine na otvorenom. Točnije, Mostarci će imati dva dočeka istu noć na otvorenom. Jedan je u organizaciji gradskih vlasti na šetnici u ulici Nikole Šubića Zrinskog, a drugi u sklopu Adventskog grada. U dijelu koji organiziraju gradske vlasti nastupat će Zoster, Mostar Sevdah Reunion i Sinergija. Iz proračuna će biti izdvojeno 80.000 KM za dvodnevno slavlje. Dan uoči dočeka Nove godine nastupat će mladi domaći bendovi.

Zeničane će u 2018. godinu odvesti popularna grupa Miligram koja je, uz organizatore, najavila najbolje slavlje u BiH. Program proslave na Trgu Alije Izetbegovića će trajati 12 sati, a nastupat će i domaći bendovi, plesni klubovi i kulturno-umjetnička društva.

U Bihaću će na Gradskom trgu nastupiti Nermin Puškar, a na tuzlanskom Trgu slobode The Frajle.

I manji gradovi i općine će imati organizirane dočeke. Na vama je da izaberete lokaciju, utoplite se i "naoružate" dobrim raspoloženjem.

Kada je riječ o nastupima u regiji, Dubrovčane će zabavljati Dino Merlin, Podgoričane Tony Cetinski, a Beograđane Riblja čorba i Aca Lukas. U Budvi nastupaju Bijelo dugme i Bajaga. Imena izvođača koji će zabavljati građane na Trgu bana Jelačića u Zagrebu još nisu poznata.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 14:34