StoryEditor

U Čapljini ukraden Golf, u Čitluku razbojništvo u automat klubu

Piše D  /  05.12.2017., 11:12h

Počinitelj je, uz prijetnju pištoljem, otuđio novac od djelatnice navedenog kluba.

Istog dana, Policijskoj upravi (PU) Čapljina obratio se P.D. (1970.) iz Tasovčića i prijavio da mu je nepoznata osoba tijekom noći otuđila vozilo marke „VW Golf II“ koje se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Tasovčići.

Policijskoj upravi Mostar u ponedjeljak se obratila B.H.(1994.) i prijavila da je u sportsku kladionicu „Sport plus“, koja se nalazi u Ulici Z. Frankopana, izvršena provala.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije te je utvrđeno da je nepoznati počinitelj, ili više njih, podesnim alatom otvorio ulazna vrata objekta te iz sportske kladionice otuđio dvije TV plazme.

Policijskoj upravi Mostar u ponedjeljak se obratila J.M.(1976.) i prijavila da je u U.O. „Goca“, koji se nalazi u Ulici III. cimske bojne u Mostaru, izvršena provala.

Tom prilikom nepoznati počinitelj, ili više njih, podesnim alatom otvorio je sporedna vrata i otuđio aparat za klađenje.

Inače, u protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je šest kaznenih djela, dva slučaja narušavanja javnog reda i mira te šest prometnih nezgoda u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, priopćeno je iz županijskog MUP-a.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 08:15