StoryEditor

Trumpovi su ovom fotkom za Božić opet postali glavna tema na internetu

Piše D  /  26.12.2017., 10:12h

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania i čestitkom za Božić i novim objavama na društvenim mrežama povodom blagdana uspjeli su opet stvoriti sliku o sebi kao o bračnom paru koji ima dosta problema. Njihova božićna čestitka ne pršti osmjesima i veseljem, a ni fotografija koju je jučer objavila Melanija nikako se ne slaže s opisom koji je stavila ispod te fotke na Twitteru.

- Predsjednik i ja zabavili smo se večeras pomažući djeci da prate Djeda Božićnjaka - piše Melania ispod fotografije na kojoj ona i Trump sjede jedno drugom okrenuti leđima, a njihovi izrazi lica ne daju dojam da uživaju u onome što rade i sigurno ne pokazuju da se dobro zabavljaju.

Primijetili su to i Twitter pratitelji prve dame Amerike. U jedno komentaru tako piše: Svi koji šalju fotografije za Božić znaju da je potrebno napraviti puno fotki prije nego dobijete onu oko koje se svi slažu da je OK.

Ovu fotografiju su oni sami objavili, možete li samo zamisliti na što tek sliče one fotografije koje  im se nisu svidjele? Bilo je i drugih sličnih zaključaka kako njihov govor tijela odaje da imaju problema i da im komunikacija nije dobra te kako je sigurno nestalo ljubavi u njihovom braku.

Melania je kasnije na ovoj društvenoj mreži objavila i jedan šaljiv selfie ili barem pokušaj šaljivog selfija ali nije time popravila štetu i kasnije je zapravo postala predmet sprdnje na Twitteru jer su je svi počeli prikazivati kao ledenu kraljicu. 

Dnevnik.ba

 

16. travanj 2024 20:27