StoryEditor

Svečano otvoren Autocentar CMV Vitez i predstavljen novi VW model Arteon

Piše D  /  06.10.2017., 09:10h

Novi Arteon zamišljen je tako da podigne VW-ove standarde luksuza i zaintrigira sasvim novu skupinu kupaca. Cilja na kupce koji svoj auto traže duboko u premium segmentu. Arteon je opremljen najnaprednijim sigurnosnim sustavima, kao i vrhunskim luksuznim materijalima, virtualnim ekranom i upravljačkom pločom.

U nazočnosti velikog broja gostiju i zvanica iz gospodarskog, javnog i političkog života, predstavljanjem Arteona, svečano je otvoren i Autocentar CMV, koji se nalazi u Poslovnom centru 96 – 2 u Vitezu, javlja Radio Vitez.

Inače, pod ovim, novim imenom, Autocentar CMV djeluje od srpnja ove godine, a naslijedio je Auto kuću Buba, koja je bila ovlašteni prodajno-servisni centar za vozila marke Volkswagen.

Svečanosti je nazočio i generalni direktor Porschea BiH, uvoznika VW-a za našu zemlju, Senad Olovčić, koji je uputio čestitke obitelji Kafadar na širenju poslovnih planova, a sličnim riječima nazočnima se obratio i Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH, koji je, uz ostalo, naglasio kako obitelj Kafadar niže brojne uspjehe u ovim teškim vremenima.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 17:58