StoryEditor

Sredstva od „Božićne čarolije u Travniku“ usmjerena u humanitarne svrhe

Piše D  /  26.01.2018., 05:01h

Treća po redu „Božićna čarolija u Travniku“ je iza nas. Svi smo svjedoci da je ovaj, već sada tradicionalni, događaj u našem gradu prošao u prelijepom ambijentu, koji je svim građanima Travnika pokazao da je Božić blagdan koji sa sobom nosi vedrinu, mir, veselje i toleranciju, piše Travnički Vjesnik

Kako je bio slučaj i u prethodne dvije „Božićne čarolije“ da organizatori ovoga događaja od prikupljenih financijskih sredstava organiziraju humanitarnu akciju, tako su uradili i ovoga puta. Naime, prethodne dvije godine organizatori su napravili 60 paketa u kojima su se nalazile mnoge prehrambene potrepštine i podijelili ih socijalno najugroženijim osobama u općini Travnik.

Ove godine članovi Udruge za humani i održivi razvoj „KLIK“ i „NAŠE POLJE“, koji su organizatori „Božićne čarolije u Travniku“, odlučili su da sva prikupljena sredstva od prodaje kuhanog vina i kobasica usmjere prema tri osnovne škole u općini Travnik, a to su: Osnovna škola „Travnik“, Osnovna škola „Nova Bila“ i KŠC „Petar Barbarić“ Travnik. Navedenim sredstvima uplaćena je užina do kraja školske godine za devet (po tri u svakoj školi) učenika čiji su roditelji slabijeg materijalnog i imovinskog stanja.

Dnevnik.ba

 

16. travanj 2024 11:27