StoryEditor

PREDIZBORNO HVALISANJE Irfan Čengić: Svi se žele učlaniti u SDP!

Piše D  /  03.01.2018., 04:01h

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine (SDPBiH) bilježi stalno povećanje članstva i u prošloj godini je broj članova narastao na 41.080.

Najveći rast broja članova desio se u općinskoj organizaciji te stranke u Lukavcu, a najveći procentualni rast u Gradskom odboru SDP-a Banja Luka, priopćio je SDPBiH.

- Prije tri godine smo uradili značajne unutarstranačke reforme uvođenjem sustava “1 član - 1 glas“, koje su dale rezultata i vratile povjerenje u SDP. Pozvali smo i druge političke stranke da to urade i dopuste svojim članovima izbor rukovodstva, ali oni to nisu učinili - izjavio je glavni tajnik SDP-a BiH Irfan Čengić.

Kako je navedeno u priopćenju, Čengić je odgovorio na pisanja i razne spekulacije medija bliskih vladajućim strankama u vezi s novim članovima u SDP-u.

-Stanje u nekim strankama kojima smeta rast SDP-a, deset mjeseci prije izbora, je takvo da bi pola njihovih članova najradije prešlo u SDPBiH - riječi su Irfana Čengića.

Za svakog dosadašnjeg i novog člana SDP-a BiH postoji centralni registar članova, svaku informaciju novinari mogu provjeriti u press-centru i nema nikakve potrebe da pogrešnim informacijama, iz samo njima znanih razloga, obmanjuju javnost i na taj način dovode u pitanje vlastiti kredibilitet, naveo je također.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:09