StoryEditor

Plivači ”Orke” kući donijeli 41 medalju

Piše D  /  30.07.2021., 02:30h

Klub se predstavio u kombiniranom sastavu kojeg su u velikoj većini činili mlađi plivači, od kojih su neki po prvi put sudjelovali na jednom mitingu, a klub je također predstavljalo i nekoliko starijih i iskusnijih plivača. Klub su na ovom mitingu predstavljali sljedeći plivači: Ivo Marić, Leopold Dankić, Ahmet Stupac, Danis Harmandić, Marko Samardžić, Tin Šauperl, Đani Morić, Farik Repeša, Luka Zovko, Leon Lasić, Filip Aničić, Joško Falak, Ishak Rahimić, Leon Rozić, Jure Trubarac, Leon Špec, Lovro Bagarić, Luka Koprena, Dea Pudar, Nika Vrljić, Teodora Stanković, Luna Rozić, Marta Šauperl, Emma Repeša i Tamara Pezer.

Plivači „Orke“ na ovom mitingu osvojili su ukupno 41 medalju, od čega 18 zlatnih, 14 srebrenih i 9 brončanih medalja. Za najboljeg plivača mitinga u muškoj konkurenciji proglašen je Ivo Marić, koji je u konačnom zbiru bodova bio najuspješniji i osvojio je posebnu nagradu organizatora mitinga.

Iduće natjecanje na kojem će se klub predstaviti u punom sastavu je Međunarodni plivački miting „Orka – Arena Cup“, koji će se održati na gradskom bazenu u Mostaru 1. srpnja 2017. godine, a na kome je svoje sudjelovanje potvrdio veliki broj klubova iz BiH i regije, te će se u našem gradu na najbolji način predstaviti najkvalitetniji plivači iz naše države i našeg grada. Organizatori mitinga KVS „Orka“ i sportski centar „Arena“ pripremili su bogat nagradni fond za sudionike mitinga i za najbolje pojedince ovog plivačkog spektakla koji će se po prvi put održati u našem gradu.

Škola plivanja Kluba vodenih sportova „ORKA“ radim punim kapacitetom u gradskoj banji na Musali, a svi zainteresirani za upis informacije mogu dobiti putem web stranice www.orkamostar.ba ili putem oficijelnog klupskog facebook profila.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 12:11