StoryEditor

Oliver Dragojević: Borit ću se do posljednjeg atoma snage

Piše D  /  15.11.2017., 12:11h

"Nisam mogao otići na liječenje u Njemačku jer mi doktori nisu dali. Rekli su mi da to može loše utjecati na moje zdravlje i da je smatraju kako je najbolje da se liječim u Hrvatskoj. Rekli su mi: ‘Gospodine Dragojeviću, visinske razlike, putovanje avionom nije dobro za vaše zdravlje‘, pa iz sam iz tog razloga ostao ovdje", rekao je Dragojević za Blic.

Pjevač zaslužan za brojne hitove i evergreene priznao je kako utjehu nalazi u pjesmama. "Smatram da je muzikom najbolje liječiti bolest. Doduše, meni je muzika život. Kad god budem posvećen muzici, dotad ću i živjeti, jer sam ja osuđen na to", govori.

"Kao svaki bolesnik, tako i ja vodim bitku. Ovo su one najvažnije bitke netko mora izgurati i biti pobjednik", dodao je te otkrio da je optimističan. "Jako sam pozitivan, jer jedino se tako može sve pobijediti, drugačije je jako teško. Ima mnogo bolesnih ljudi svuda po svijetu, nije moja bolest ništa strašno. To je jedan dio života s kojim se nosiš ili prestaneš. Vidite, ja se ne želim prestati boriti i borit ću se do posljednjeg atoma snage", poručio je.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:36