StoryEditor

Nogometaši Sarajeva danas u Čitluku, prva utakmica s GOŠK-om

Piše D  /  15.01.2018., 09:01h

Izabranike Husrefa Musemića u narednim danima očekuju naporni treninzi, s obzirom da je prvi dio priprema rezerviran za poboljšanje fizičke spremnosti igrača.

- Idemo na sedmodnevne pripreme u Čitluk, očekujemo prije svega solidne vremenske uvjete za trening, kako bismo ispoštovali ono što smo zamislili.

Također, očekujemo da se igrači maksimalno posvete i da budu fokusirani na rad i treninge. Odigrat ćemo u Čitluku i dvije prijateljske utakmice, najvjerovatnije će dvije ekipe odigrati po poluvrijeme.

Što se tiče dosadašnjeg dijela priprema vidjelo se da su igrači odradili pripremni ciklus na pauzi, kojeg su dobili od stručnog tima i dosta dobro izgledaju za ovo razdoblje priprema - kazao je Muhamed Džakmić, bivši kapetan Sarajeva, pomoćnik u stručnom timu Husrefa Musemića.

Prvu prijateljsku utakmicu u Čitluku nogometaši Sarajeva odigrat će 17. siječnja protiv GOŠK-a, a tri dana poslije na rasporedu je utakmica protiv Veleža, priopćeno je iz ovog kluba.

Prije povratka u Sarajevo, prvotimce ‘bordo‘ kluba očekuje odlazak u Tursku na završne pripreme u Antaliji krajem mjeseca.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 00:22