StoryEditor

Nesvakidašnja pljačka u Sarajevu, policija uhitila dva lopova

Piše D  /  22.01.2018., 01:01h

Sumnja se da su uz prijetnju nožem otuđile određenu sumu novca i čokoladica u Merkatoru na Ilidži.

Kako je priopćeno iz MUP-a ŽS, jučer u 17,55 sati u ulici Bosanskih gazija, općina Ilidža, od strane dvije nepoznate osobe izvršeno je kazneno djelo razbojništva nad radnikom u prodavaonici Merkator. Tom prilikom nepoznate osobe su uz prijetnju nožem, otuđila određenu sumu novca i čokoladica, a zatim se udaljile u nepoznatom pravcu.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog kaznenog djela, istog dana oko 16 sati u ulici Gazi Hasan Paše, općina Ilidža, policijski službenici V PU su pronašli i lišili slobode B.M., rođen 1985. godine u Sarajevu i A.A., rođen 1991. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo iz člana 289. KZ F BiH (Razbojništvo). Prilikom pretresa kod istih je pronađen i oduzet otuđeni novac i prehrambeni artikli.

O ovom događaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a B.M. i A.A. su predani u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a u Sarajevu. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti navedenih osoba, priopćeno je iz MUP-a ŽS.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 01:33