StoryEditor

Mandžukić sve bliže odlasku: ‘Bilo bi čudo da ostane u Juventusu‘

Piše D  /  22.04.2018., 07:04h

Gdje ima dima, ima i vatre, kaže narod. Mandžukić, koji je ušao u 31. godinu života, zasad šuti, jasno da nije vrijeme za priču o transferu usred Juventusove borbe s Napolijem, pišu 24sata.hr

Nakon nekih razgovora posljednjih dana, ostao bih u čudu da vidim Marija Mandžukića u Juventusu i sljedeće sezone, današnje su riječi Goalovog novinara Romea Agrestija.

Agresti je jedan od najinformiranijih ljudi usko vezanih za događanja kod prvaka Italije, a nakon što se posljednjih tjedana počelo sve češće razglabati o budućnosti našeg ofenzivca, priča je dobila novu potvrdu.

Mandžukić, koji je ušao u 31. godinu života, zasad šuti, jasno da nije vrijeme za priču o transferu usred Juventusove borbe s Napolijem za sedmi uzastopni ‘scudetto‘.

Mariju bi to bio treći od 2015. otkako je došao, a dosad je za ‘staru damu‘ odigrao 89 utakmica i zabio 22 gola.

U svoje nepune tri sezone u Torinu osvojio je srca svih navijača. Beskompromisni nogometaš prilagođavao se u smiraj karijere na sve zadaće koje mu je trener Max Allegri zadavao pa je tako već dugo vremena lijevo krilo.

S te je pozicije zabio Realu dva komada na Bernabeu, stigao do 20. gola u karijeri u Ligi prvaka, od čega je deset zabio - glavom!

Tu bi glavu rado u Milanu vidio Gennaro Gattuso, no prvo se pita Mandžukića. Za igrača koji je trofeje osvajao u Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji, kao logično rješenje nameće se - Engleska.

No, prvo će odraditi sav posao za Juventus, potom slijede vatreni izazovi u Rusiji, a nakon toga će se prelomiti - hoće li Mario i dalje ostati ‘crno-bijeli‘ ili će potražiti sreću u osmom klubu u svojoj profesionalnoj karijeri...

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 09:45