StoryEditor

Majka monstrum koja je u Puli ubila trogodišnjeg sina hitno prebačena na psihijatriju

Piše D  /  21.02.2018., 05:02h

Potvrdio je to za Glas Istre njezin odvjetnik Davor Štorga koji je novinarima još u ponedjeljak izjavio da njegovoj branjenici, zbog lijekova koje uzima, nije mjesto u zatvoru već u bolnici.

"Sutrašnjeg ročišta a ni onog u petak stoga neće biti", kratko je dodao Štorga.

Sina ugušila jastukom na krevetu pa ga ostavila u plićaku

Podsjetimo, Chiara Rojnić tereti se da je 23. svibnja 2017. godine uz pomoć maloljetne pomagačice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina Denisa. Malenom Denisu stavile su jastuk preko lica i držale ga dok nije prestao disati.

Potom su tijelo ubijenog dječaka umotale u deku te ga u kolicima odvezle do mora. Tijelo su ostavile u plićaku da izgleda kao da se utopio.

Chiara Rojnić je šest sati nakon toga pulskoj policiji prijavila nestanak sina, a istražitelji su odmah posumnjali u njezinu priču. Majka monstrum se nedugo nakon toga slomila i priznala što je napravila.

Tijelo dječaka je, prema Chiarinim uputama, pronađeno u moru na predjelu Vallelunge. Nalaz obdukcije pokazao je da je dječak ugušen, odnosno da se nije utopio.

U slučaju je optužen i 29-godišnji muškarac kojeg se tereti za počinjenje kaznenog djela protiv pravosuđa neprijavljivanjem kaznenog djela.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 02:52