StoryEditor

Hrvatica u Njemačkoj još traži nestalu kćer, zadnji trag nije urodio plodom

Piše D  /  23.04.2018., 02:04h

Potraga za Georgine Küger završila je bez rezultata. Podsjetimo, djevojka je nestala 2006. godine, a policija je nedavno dobila anonimni poziv u kojem se tvrdilo da bi djevojku mogli pronaći u šumi u Brandenburgu. Policija je uz pomoć psa tragača i dronova pretražila područje no nisu našli ništa. Zasad više ne planiraju pretraživati to područje, rekao je glasnogovornik, pišu 24 sata

Također, od zadnjeg poziva nisu dobili nikakve nove informacije o nestaloj Georgine. Ali potragu nastavljaju i dalje.  

Georgine je nestala na samo 200 metara od kuće odjednom je nestala i njezin je mobitel tada isključen. Tada je imala samo 14 godina i sanjala je o tome da postane pjevačica ili plesačica. Tog 25. rujna imala je zakazan i casting za seriju, što nikako ne bi propustila, kazao je njezin brat Tomislav (33). 

Njezina majka Vesna (54), sestra Michelle (18) i on te ostala rodbina i dalje se nada i mole da se Georginu pronađe. Policija godinama sumnjala da je ona žrtva zločina. 

Ispitali su njezine prijatelje, kolege iz škole, njezine internet kontakte i veze s rodbinom u Hrvatskoj kao i u gradu Peine u kojoj je obitelj Krüger živjela prije nego se odselila u Berlin.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 20:00