StoryEditor

ČUDOVIŠTE ili ljepotan: Živ "Ken" potrošio je milijune kako bi izgledao kao lutka

Piše D  /  22.10.2017., 01:10h

Stoga ne čudi što ga je veliki broj fotografa dočekao na aerodromu u Los Angelesu, fotografirajući ga po povratku iz Italije. Nije se tamo dobro proveo jer su ga uživo, na jednoj talijanskoj televiziji, prozvali čudovištem.

Presretan je bio vjerovatno jer je sletio u SAD, gdje je njegov neobičan izgled prihvaćeniji.  Inače, Rodrigo Alves potrošio je više od pola milijuna dolara na plastične operacije tijekom zadnjih godina. Titulom ljudskog Kena dobio je i veliku bazu obožavatelja na društvenim mrežama.

Ljut je bio što ga je Talijanka na programu uživo, tokom debate prozvala čudovištem. Rekao je kako se radilo o čistom verbalnom zlostavljanju. Ljut je jer smatra da zapravo šalje pozitivnu poruku.

"Moja poruka je takva da u životu možete biti štogod želite dok god imate volje i odlučnosti, radili vi plastične operacije ili ne. Dok sam odrastao maltretirali su me jer sam bio debeo i ružan. Nisam mogao ništa napraviti za sebe. Danas sam nešto drugačiji i teži. Neću tolerirati da me neko maltretira", rekao je Rodrigo za Daily Mail.

Naime, nakon što ga je gošća uvrijedila, tražio je od producenata talk showa u kojem je sudjelovao da je isprate iz studija, što su i učinili.

Dnevnik.ba
 

16. travanj 2024 21:47