StoryEditor

Budi muško klub u Livnu predstavio video uradak ‘Nasilje nije rješenje‘

Piše D  /  26.01.2018., 08:01h

Budi muško klub (BMK) iz Livna predstavio je svoj prvi video uradak pod nazivom ‘Nasilje nije rješenje‘, koji upozorava vršnjake, roditelje i profesore da ne smiju biti nijemi promatrači nasilja, jer se ono događa svuda oko nas, u školi, u obitelji, na poslu, u društvu...

Link na kojem se može pogledati video, nalazi se na službenom YouTube kanalu BMK Livno, prenosi Fena.

Budi muško klub Livno, broji 12 članova, a aktivno djeluje od 27. rujna 2017. godine u sklopu projekta ‘Sveobuhvatni pristupi uključivanja mladića i medija u prevenciji nasilja prema ženama i nasilja u obitelji u Bosni i Hercegovini‘. Na području Livna ga provodi Centar za građansku suradnju.

Volonteri BMK Livno su do sada, uz video uradak, obilježili "16 dana aktivizma" i Međunarodni dan ljudskih prava uličnom akcijom na središnjem gradskom trgu u Livnu, organizirali su humanitarnu akciju za obitelji slabog imovinskog statusa, kao i tri edukacije za vršnjake.

BMK Livno poziva sve svoje školske kolege i mlade do 25 godina da im se priključe u radu. Sve informacije o klubu mogu se pronaći na službenoj FB stranici, te na Instagramu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 05:54