StoryEditor

Badrov: Željeli bismo iznenaditi Zrinjski

Piše D  /  02.12.2017., 08:12h

Međutim, trener Viteza Branko Karačić ne misli tako i poručuje kako će u proljeće Vitez biti bolji i da će izboriti ostanak. Pred susret sa Zrinjskim Karačić je pred novinare doveo dvojicu mladića, 19-godišnjeg Juricu Badrova i 23-godišnjeg Đorđa Ćosića, igrača Zrinjskog na posudbi u Vitezu. Badrov je vratar koji je spletom okolnosti, ozljedama i bolešću Tirića i Ćutahije, u prošlom kolu protiv Borca dobio je priliku i u potpunosti je opravdao. Branio je rutinerski i tako pokazao da se na njega može računati.

- Nema potrebe govoriti o Zrinjskom, o njihovim sposobnostima. Pa već desetak i više godina su na vrhu ili pri vrhu bh. nogometa. Stoga, jasno je što nas čeka. Mi ćemo nastojati ispuniti sve zahtjeve koje pred nas postavi trener Karačić. Borit ćemo se i maksimalno se zalagati, a hoće li to biti dovoljno za povoljan ishod, vidjet ćemo. Nadati se i vjerovati u uspjeh nije zabranjeno pa makar se radilo i o snažnom Zrinjskom - kazao je Badrov. 

Ljetos je u redove Viteza iz Zrinjskog na posudbu došao Đorđe Ćosić. Odmah se izborio za mjesto lijevog braniča, igrao je vrlo dobro, a onda zbog zdravstvenih problema i ozljeda izgubio mjesto u momčadi koje je zauzeo iskusni Novak. No, sada zbog tri žuta kartona Novaka Ćosić se vraća u momčad i igrat će upravo protiv svog Zrinjskog.

- Iako je Zrinjski izraziti favorit, mi se unaprijed ne predajemo. Sposobni smo prirediti iznenađenje pa otud i nadanja u mogućnost ostvarenja povoljnog rezultata protiv snažne momčadi kao što je Zrinjski. Ja sam igrač Mostaraca, želim se vratiti u svoj klub koji me na šest mjeseci posudio Vitezu.

A vratiti se mogu samo ako igram dobro, ako igrama i zalaganjem to zaslužim - kazao je odmjereni Ćosić. Treba reći kako je Karačić na “stotinu muka” jer mu zbog ozljeda i bolesti neće nastupiti Tirić i Bajo te zbog tri žuta kartona Livaja, Novak i Šantić, donosi Večernji

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 02:56